آرتمیا یا میگوی آب شور موجود ظریف و کوچکی است از رده سخت پوستان که به زندگی در آبهای شور و بسیار شور عادت کرده و بدلیل عدم وجود جانوران شکارچی و رقبای غذایی در چنین محیطهای با شرایط دشوار آنها سازش پیدا کرده است و بصورت جمعیتهای بسیار انبوه رشد و تکثیر نموده است. مهمترین کاربرد آرتمیا مربوط به صنعت آبزی پروری می باشد. امروزه آرتمیا به عنوان بهترین ماده غذایی برای پرورش میگو، ماهیهای دریایی، آب شیرین و زینتی شناخته شده است. شاید مهمترین علل در این مورد، ارزش غذایی آن باشد. علاوه بر ارزش غذایی بالا دلایل دیگری نیز در گسترش روزافزون استفاده از آرتمیا در آبزی پروری وجود دارد.  این مجموعه آموزشی به طور کامل و با کمک تصاویر مختلف به معرفی نحوه پرورش و تکثیر بیماری ها و... آرتمیا می پردازد سرفصل ها: مقدمهتاریخچهپراکنش جغرافیاییپراکنش آرتمیا در دنیاپراکنش جغرافیای گونه های مختلف آرتمیا در ایرانریخت شناسی آرتمیامورفولوژی و فیزیولوژی آرتمیااجزای مختلف بدن آرتمیارده بندی آرتمیاگونه های آرتمیاویژگیهای‌ اکولوژیکی‌ آرتمیاچرخه زندگی آرتمیاموارد استفاده آرتمیاکاربرد اشکال گوناگون آرتمیا ...