پاورپوینت تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی در 26 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد: مقدمهرب گوجه فرنگیمواد اولیهمراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگیشستشوبازرسی روی نوار (سورتینگ) خرد کردن و له کردن (پالپ)جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)تغلیظ در خلأ پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی:فرآیند دماییآزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگیالف) آزمایشات فیزیکی َآزمودن تعیین مقدار مواد جامد محلول در آب( بریکس)آزمودن ناخالصیها (کاشی)ب) آزمایشات شیمیاییآزمون PHآزمون نمک به روش ولهاردطرز تهیه معرف کرومات پتاسیمج)آزمایشات میکروبی ...