لینک دانلود و خرید پایین توضیحات میباشد . دسته بندی : PowerPoint نوع فایل :  .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 28 اسلاید بخشی از متن : تعریف انجماد زدائی افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتراز نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل ازانجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند. دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود 1-درجه سانتی گراد برسد در حقیقت آخرین مرحله در پروسس ماهی منجمد است و عبارتست از افزایش درجه حرارت به صفر درجه و به این ترتیب کریستالهای یخی ذوب شده و بتدریج جذب نسوج می گردند.اگر انجماد و نگهداری سرد و خروج از انجماد بطور سریع انجام شود ، بین خصوصیات ماهی ذوب شده و ماهی تازه اختلافی نیست . در غیر اینصورت ماهی خشک ، فیبری و ارزش کیفی کمتری خواهد داشت. — روشهای انجمادزدائی 1-روشهائی که اساس آنها بر هدایت conduction حرارت از سطح محصول به مرکز آن میباشد. 2- روشهائی که برای انتقال حرارت به درون محصول  از هدایت استفاده نمیشود که عمدتا“ برپایه الکتریک و الکترو مغناطیس است. ...